Logo Tandartscentrum Atlas

de praktijk

Wij streven ernaar om onze patiënten de beste tandheelkundige zorgen aan te bieden in een aangename tandartspraktijk. Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor een uitgebreide waaier aan behandelingen met de modernste technieken.

onze visie

MONDZORG OP UW MAAT.

Wij proberen bij al onze patiënten vooreerst na te gaan wat de noden en wensen zijn. Wij analyseren de problemen en risico’s, brengen ze in kaart, leggen u alles helder uit en bieden u een oplossing.

Het eerste doel is altijd een gezond gebit. Hebt u daarnaast ook een specifieke esthetische wens, dan vullen wij die graag voor u in. We beschikken over geavanceerde apparatuur, hanteren de modernste technieken, en onze tandartsen/specialisten kunnen doorgedreven opleidingen voorleggen. We hebben de tools en de expertise in huis om u een stralend, mooi en gezond gebit te bezorgen.

praktijk en hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk in een tandartspraktijk. Tandartscentrum Atlas kiest er bewust voor om op het vlak van hygiëne het strenge Nederlandse model te hanteren. Dat houdt in dat we voor ons hygiënebeleid en voor de sterilisatie van toestellen, ruimtes en instrumenten de strenge Nederlandse richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) volgen.

Zo zijn we er zeker van dat het infectierisico bij onze patiënten en onze medewerkers tot nihil wordt herleid.